• Зустріч Київського офісу Місії ОБСЄ в Україні з керівництвом Профспілки

    1616675313_pon_obse

         25 березня 2021 року відбулася онлайн-зустріч представників Київського офісу Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні із керівництвом Профспілки працівників освіти і науки України.

         У роботі заходу взяли участь від Київського офісу ОБСЄ СММ в Україні: керівник Київського офісу Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ в Україні Боріша Фалатар; співробітник Київського офісу ОБСЄ СММ в Україні Фернандо Ерера Інараха; перекладач-асистент Київського офісу ОБСЄ СММ в Україні Христина Хамова. Від Профспілки працівників освіти і науки України: Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов; заступник Голови Профспілки Ольга Чабанюк; завідувачка міжнародного відділу апарату ЦК Профспілки Катерина Малюта-Осаулова; завідувачка відділу інформзабезпечення та комунікацій апарату ЦК Профспілки Інна Михальченко.

         Предметом розмови стали питання освіти та виклики, з якими сьогодні зіштовхуються педагоги та молодь, яка здобуває освіту і як освітянам працюється у нових умовах. Голова Профспілки Георгій Труханов поінформував про діяльність організації на сучасному етапі та основні аспекти над якими працює Профспілка у питаннях захисту прав освітян. Насамкінець розмови очільник Профспілки подякував Київському офісу Місії ОБСЄ в Україні за увагу до проблем освітян. Сторони висловили бажання подальшої співпраці з освітніх питань.

         Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України


    Рубрики: Новини, ЦК

    Напишіть відгук

    Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>