• Часткова компенсація вартості санаторно-курортної путівки Профспілкою

    zhemchuzhina

      Беручи до уваги відсутність санаторно-курортних путівок за рахунок коштів Фонду соціального страхування протягом останніх років та згідно Постанов Президії Чернівецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки П-10-1 від 13 вересня 2021 року «Про оздоровлення працівників освітньої галузі та часткову компенсацію вартості санаторно-курортних путівок на 2021-2023 роки» та  Чернівецької міської профспілкової організації працівників освіти і науки «Про оздоровлення працівників освітньої галузі та часткову компенсацію вартості санаторно-курортних путівок на 2021-2023 роки» П-14 від 15 вересня 2021 року члени профспілки навчальних закладів м. Чернівці мають можливість отримати часткову компенсацію вартості санаторно-курортної путівки від міської та обласної організацій Профспілки у розмірі до 50%.

         Для отримання часткової компенсації вартості санаторно-курортної путівки членам профспілки необхідно звернутись до голови профкому навчального закладу.             

        Необхідні документи:

    – рішення профкому закладу про часткову компенсацію вартості санаторно-курортної путівки члену профспілки;

    – заява на ім’я голови Чернівецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Чортика Б. Р.;

    – заява на ім’я голови Чернівецької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Зегрюка М. Е.;

    – медична довідка форми 070-о;

    – фіскальний чек про оплату санаторно-курортної путівки, де вказана повна вартість путівки, прізвище, ім’я, по батькові члена профспілки, назва санаторію;

    – зворотній талон або довідка про лікування у санаторії.

         На період санаторно-курортного лікування член профспілки має перебувати у відпустці. Часткова компенсація вартості санаторно-курортної путівки члену профспілки надається 1 раз на 3 роки.

         Детальну інформацію можна дізнатись у голови профкому навчального закладу.


    Рубрики: Без категорії

    Напишіть відгук

    Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>