• Шостий тиждень навчання в умовах воєнного стану

    85_main

        «За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, усі заклади загальної середньої освіти 16 областей України продовжують освітній процес у дистанційній або змішаній формі», – зазначає Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

        Міністр повідомив, що в одній області частково організовано дистанційне, змішане та очне навчання. У 8-ми областях України освітній процес організовано або в дистанційній формі, або частково продовжено канікули, або призупинено навчання. Дистанційну форму навчання організовано в понад 12 тисячах закладах загальної середньої освіти, до навчання повернулися більше як 3,6 млн учнів. Кількість тимчасово внутрішньо переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, сягає майже 81 тисяча осіб.

        Щодо закладів дошкільної освіти, то у 13-ти областях України частина садочків використовує елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, а деякі працюють у змішаному або звичному форматі. У 4-х областях деякі садочки використовують елементи дистанційного навчання в роботі з вихованцями та батьками, а деякі ЗДО створили чергові групи або продовжили очний формат навчання. У решті областей наразі освітній процес не відбувається.

        За матеріалами – МОН


    Рубрики: Новини

    Напишіть відгук

    Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>